A Top Gear Live Budapestre érkezik!

Hirdetés
2014.05.19. 17:33
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

5 évnyi turnézás után, a díjnyertes TV műsoron alapuló és óriási népszerűségnek örvendő autós show végre Budapesten is látható lesz!

Budapesten is látható lesz a Top Gear Live, a csapat két fergeteges élő show-val érkezik a Budapest Arénába július 1-én, kedden este 18.00 és 21.30 kezdettel.

A Top Gear Live egy látványos autós show-t kínál izgalmas mutatványokkal, csattanásokkal, darabokra törésekkel, zuhanásokkal, speciálisan átalakított autókkal és természetesen a híres Top Gear humorral.

A házigazdák: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May a legendás Stig közreműködésével a BBC világszerte egyik legnézettebb TV műsorát keltik életre, bemutatva néhányat a világ leggyönyörűbb autóiból és a Top Gear Live hihetelen kaszkadőr csapatának köröm-lerágós attrakcióiból.

„Végre Budapestre is elvisszük a show-t és ez lesz az első alkalom, hogy élőben lépünk fel itt.

Bár igazából nem tudom még, hogy pontosan mivel készülünk, de biztosan ígérhetem, hogy különleges lesz. Őrült pirotechnikai megoldások, hajmeresztő mutatványok, hihetetlen drága autók pazar felhozatala - nem is beszélve arról, amit tőlünk kap a közönség: a szokásos szócsatákat, ugratásokat, szóval az elmaradhatatlan kakaskodást.” - avat be minket a részletekbe Clarkson.

A díjnyertes Top Gear TV műsoron alapuló show szélvészként söpört már végig a világ legnagyobb arénáin, teltházas előadásokat produkálva négy földrészen.

Az elmúlt 12 hónap folyamán a világ körüli turné keretében a Top Gear Live elképesztően látványos előadásokkal szórakoztatta nézőit az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Dél-Afrikában és Oroszországban, ráadásként pedig Varsóban rekord mennyiségű, 58.000 ember váltott jegyet a stadionban megrendezett Top Gear Live show-ra.

A Top Gear csapata első ízben szórakoztatja majd a magyar közönséget. A műsorvezetők alig várják, hogy az akciókkal telepakolt show megérkezzen a városba.

Richard a következőket fűzi hozzá: „Budapest egy remek nagyváros és rengeteg kiváló esemény került már itt megrendezésre. Ami azonban még nem volt eddig, az három idióta ökörködése piszok drága autókkal az Arénában. Ennek lehet, hogy megvan a maga oka. Nem tudom. Majd július 1-én kiderül.”

Jeremy elárulja nekünk miért ígér a Top Gear Live még a Forma 1-nél is több izgalmat: „Nagyon várom már, hogy Budapestre menjünk az élő show-val. Tudom, hogy ez a város nagyon járatos a Forma 1-ben, a mi előadásunk kb. ugyanaz csak sokkal több benne az ütközés és kevesebb az unalmas fejtegetés a kerék-csere taktikázásról.”

A budapesti előadásokra a nagy érdeklődés miatt érdemes a rajongóknak időben biztosítani helyüket mert erről az egyedülálló show-ról nem érdemes lecsúszni.

További részletek a www.topgearlive.hu oldalon.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.