Új időpontok a Continental téli vezetési napon!

Hirdetés
2014.10.17. 11:28
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Döbbenetes, de a helyek egy nap alatt beteltek. Meghosszabbított rendezvény, új lehetőség a jelentkezésre!

A Continental téli vezetési rendezvényének sikere bennünket is meglepett, főleg, hogy órák alatt beteltek a helyek. Ha ettől kevezesebb baleset lesz télen, már megérte. Ha ekkora az igény, új időpontok lettek, érdemes megint kattintani, mert kibővült a foglalható helyek listája.

A WinterContact téli vezetési tréning és rendezvény november 8-9 között lesz Zsámbékon, a Driving Campben. Miért pont ott? Hát ott tanítanak meg minden jelentkezőt a téli vezetés fortélyaira, mégpedig elég olcsón. 

Regisztrálni kell, ezen a linken.

Lesz fékút-gyakorlat, megmutatják, hogy téli és nyári gumival hogyan viselkedik az autó, láttunk már ilyet, elég ijesztő a különbség. Lesznek kiállítók, akik a téli vezetéssel kapcsolatos hasznos cuccokat hoznak- és mutatnak be, természetesen kedvező áron árulnak olyasmit, amire télen van szükség.

Ilyen például a Thule hóláncfelszerelő tanfolyam, hogy ne kékre fagyott kézzel, a fényszóró fényénél széthajtogatott használati utasítással, és a kocsiban üvöltő gyerekekkel tegyétek meg az első próbálkozásokat.

Hogy a csajok se kámpicsorodjanak el a várhtó hétvégi program miatt, a családi vacsorán már profi AVON sminkkel lehetnek ott, mert elkészítik nekik.

Lesz Volkswagen stand is, ők azért hallottak már a csúszós utakról, meg a télről, van is valami 4 Motion, meg Syncro rendszerük, hogy a kondszernen belüli Quattorot ne is említsük.

Ott lesz a virtuális gumigyár, ahol megtekinthető, hogy készül a gumi, ezt mindenki imádja, a gyerekek különösen. Az OBB előadásain összefoglalják a téli vezetéssel és - ami még fontosabb - a vezetésre felkészüléssel és az autó felkészítésével kapcsolatos infókat, hogy minden rendezett legyen a fejekben a tél előtt

A biztonságiöv-szimulátor és a gyerek KRESZ-park csak ráadás. A program bővül még az előttünk álló időszakban, ez még messze nem minden! Csak a helyek nagyon fogynak, úgyhogy ideje regisztrálni. A konkrétumok:

Pályahasználó belépő: 4500 Ft

Ezért alapos tesztvezetés saját autóval a driving campen, instruktorral, amire előre kell jelentkezni ezen a linken, mivel a helyek száma véges. Ráadásul egész napját a DrivingCamp-ben töltheti, markolhatja az ajándékokat a kiállítók-szponzorok standjain is.
A nap végén ajándékcsomagot is kap minden résztvevő.
Részt vehet a Continental virtuális abroncsgyár látogatáson, ehhez helyszíni regisztráció szükséges, egy nap 4 turnus van, maximum 10 fős létszámmal. (Ha a regisztrációs oldalon azt látod, hogy betelelt, érdemes visszanézni pár nappal később, mert lehetnek üresedések.)

Természetesen a kapu mindenki előtt nyitva áll, ha csak kijönne eltölteni az időt kellemes környezetben a családdal, akkor csupán 500 Ft a vendégbelépő.

Vezetni vendégként nem lehet a pályán, de minden egyebet igen. Ja, és mi is hozzátesszük a magunkét, de az még titok. Addig sem feledje, Conti-nap a Drriving Campben!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.