Most még menőbb lehetsz – Nagypályás gokartélmények a drivingcampen

Hirdetés
2022.05.25. 13:24 Módosítva: 2022.05.25. 13:27
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Vigyél vagányságot a nyárba: Teszteld a megújult gokartpályát és állíts fel új rekordot!

Kevés olyan izgalmas családi vagy baráti kikapcsolódást tudunk elképzelni, mint egy szuper menő gokartozás a minden eddiginél izgalmasabb és technikásabb megújult dcKarting pályán!

Ha eddig csak elképzelésetek volt arról, mi lehet versenyzéskor a helyes fékezési és kanyarodási technika, az ideális ív, a profi súlypontáthelyezés vagy az alul-és túlkormányozottság kezelése... ideje, hogy kipróbáljátok élesben is, valódi, csúcskategóriás gokartokba pattanva!

A drivingcampnél nemcsak magatoknak szerezhettek felejthetetlen élményt nagyszerű csomagajánlatainkkal, de családtagjaitokat, ismerőseiteket is meglephetitek egy-egy ajándékutalvánnyal!

Osszátok meg az élményt – Irány a drivingcamp profin megtervezett, minden igényt kielégítő pályája, ahol kideríthetitek, hogy ki a csapatotok legjobb gokartosa!

Az együtt átélt izgalmak után pedig jöhet a jól megérdemelt NAGYPÁLYÁS szieszta – Meghitt légkörével, pazar kilátásával és kitűnő konyhájával a bistro MOTO nyújt számotokra páratlan feltöltődést és kellemes felfrissülést a nyárban.

Ismerkedj a pályával és jelentkezz életed gokartélményére ITT!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.