Vezetéstechnikai hétvégék a biztonságos közlekedésért

Hirdetés
2015.10.28. 10:03 Módosítva: 2015.10.28. 11:30
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Continental az ORFK-OBB és a Castrol támogatásával idén is megrendezi a WinterContact™ Családi Biztonságtechnikai Napokat. Az eseménynek a zsámbéki drivingcamp vezetéstechnikai centrum ad majd otthont. A vezetés mellett számos érdekes program várja majd az egész családot.

Télen a csúszós, jégbordás utak még az igazán rutinos sofőröket is kihívások elé állíthatják. Annak érdekében, hogy minél többen készülhessenek fel a megváltozott útviszonyokra, a Continental a biztonságos közlekedés elkötelezettjeként a tavalyi teltházas eseménysorozat után idén is megrendezi a WinterContactTM Családi Biztonságtechnikai Napokat. A két hétvégés tréningsorozaton (november 7-8. és 14-15.) az autósok a Continental jóvoltából most igen kedvező áron, 23.900 Ft helyett csak 5.900 Ft-ért vehetnek részt. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek menetéről és részleteiről az esemény honlapján, a www.wintercontact.hu weboldalon mindent megtudhat. Érdemes az eseményre minél előbb regisztrálni, mert a vezetéstechnikai jegyek rohamosan fogynak.

Színes programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A WinterContactTM tréningjeinek ideje alatt a család sem fog unatkozni. Ennek megfelelően számtalan program várja az anyukákat, az apukákat és a kicsiket egyaránt.

Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB)

Az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága gondoskodik arról, hogy a gyerekek már időben szert tehessenek az alapvető közlekedési ismeretekre. Az ismétlés természetesen a felnőtteknek sem árt, de az OBB KRESZ-pályáján kizárólag a gyerkőcök ismerkedhetnek meg játékos formában a fontosabb közlekedési szabályokkal.

Ezzel párhuzamosan az érdeklődők a biztonsági öv szimulátort is kipróbálhatják, amely garantáltan meggyőzi az eszköz életmentő szerepéről azokat az autósokat, akik eddig kételkedtek a biztonsági öv használatának fontosságáról. Az ORKF-OBB szakértője pedig az összkerék-meghajtású autók téli vezetésének praktikáit mutatja be a látogatók számára.

AVON – Szépség Főhadiszállás

Az AVON szépség főhadiszállásán a nők ismerkedhetnek meg a legfrissebb sminkelési trendekkel, különböző köröm- és kézápolási praktikákkal, emellett kedvükre szépülhetnek a szépségtanácsadókkal. Az AVON szakértői garantáltan gondoskodnak arról, hogy a WinterContactTM Családi Biztonságtechnikai Napokon részt vevő hölgyek a hideg hónapokban is megőrizhessék nőiességüket és szépségüket. A Szépség Főhadiszálláson a gyerekekre is gondolnak: a kicsik varázslatos csillámtetoválást készíthetnek maguknak a szépségtanácsadók segítségével.

Barbie és Hot Wheels játszósarok

Barbie és a versenyautók egy helyen? Igen, itt minden fiú és lány megtalálja a neki való játékot. Ha imádod Barbie-t, kíváncsi vagy a legújabb Barbie-divatra, kiegészítőkre, illetve Barbie szobájára, akkor látogass el a játékbirodalomba! Hot Wheels rajongók, figyelem! A Mattel játékstandon felépített izgalmas Hot Wheels pályarendszereken kipróbálhatók a vagány versenyautók! A Hot Wheels pálya igazi fiús kaland!

Continental

A Continental naponta két alkalommal virtuális gumiabroncsgyár-látogatásra invitálja az résztvevőket. Az érdeklődők többek között megismerhetik, milyen alapanyagokból készülnek a gumiabroncsok, illetve megtudhatják mi a különbség a nyári és a téli gumiabroncs gumikeveréke között. Az igazán bevállalósak pedig akár saját abroncsmintát is készíthetnek!

Castrol

A Castrol egy speciális versenyautó-szimulátorral várja a látogatókat, amely a képernyőn látható jármű mozgásának megfelelően valósághű szimulációs élményt nyújt. Mindezt nemcsak a különleges szerkezet, hanem a három monitor is fokozza, amely panorámás vezetési élményben részesíti a játékosokat. Az érdeklődök a szimulátor segítségével többféle motorsportban – Forma-1, rally, motorkerékpár – tehetik próbára képességeiket. Emellett az érdeklődök válaszokat kaphatnak az olajcserével kapcsolatos kérdéseikre is.

Ford Petrányi

A látogatók kipróbálhatnak egy vadonatúj Ford Ranger pick-up-ot a drivingcamp terep pályáján. Emellett a Ford Petrányi munkatársától a Ford termékkínálatával kapcsolatos kérdésekre is választ kaphatnak.

Iceberg – zöldségszobor kalandok

Az Iceberg standján számtalan salátafinomságot lehet megkóstolni, de az érdeklődök akár határtalan kreativitásukat is kiélhetik, hiszen páratlan vizuális élményt nyújtó zöldségszobrokat készíthetnek kedvükre. Ezen felül „Ne beszélj már zöldségeket” bábcirkuszon is szórakozhatnak a vendégek. A bábelőadások november 8-án 11:00 órától, illetve november 14. és 15., 14:00 órai kezdettel kerülnek megrendezésre.

Katasztrófavédelem - Országos Tűzmegelőzési Bizottság

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság izgalmas bemutatókkal és egy valódi tűzoltóautóval várja a látogatókat. A kültéri programokon kicsik és nagyok egyaránt próbára tehetik bátorságukat, illetve megtanulhatják, hogy mit kell tenni a vészhelyzetekben. Az érdeklődők emellett a Tűzoltó Doktorszolgálat Alapítvány munkatársainak segítségével tanfolyamon frissíthetik fel elsősegély-nyújtási ismereteiket.

Thule

Az autós kiegészítőket forgalmazó Thule hólánccsere bemutatóval várja az érdeklődőket. A vállalkozó kedvű látogatók akár egy gyorsasági versenyen is részt vehetnek, melynek során a lehető legrövidebb idő alatt kell felszerelniük egy hóláncot egy autó kerekére. Az egy adott napon a legjobb időket produkáló játékosokat értékes nyereményekkel jutalmazzák. Az érdeklődők emellett megismerkedhetnek a Thule teljes téli kínálatával, továbbá a cég szaktanácsadást is biztosít a vendégek részére.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.