A keménységet Navarában mérik

Hirdetés
2017.07.21. 14:35 Módosítva: 2017.07.21. 14:44
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

trek1 03

Sokan és sokszor beszélgettek már róla, hogy melyik sporthoz kell a legnagyobb állóképesség, de a viták végén a triatlon általában benn van a top 3-ban. Nem csoda, hiszen versenyzőknek a 3,8 kilométeres úszás és a 180 kilométeres biciklizés után még a 42 kilométeres maratoni távot is le kell futniuk.

Jól hangzik, ugye? Az ilyen versenyeket csak a legkeményebb sportolók bírják erővel; azok, akik egyszerre több dologban is jók, és akik számára nem létezik lehetetlen.

De ha a Nissan Navara Trek-1° sportolna, biztosan triatlonista lenne.

Kezdjük azzal, hogy hatalmas ereje van: a 190 lóerős, biturbós dízelmotor és a 450 Nm nyomaték élesben mutatja meg igazán, hogy mire képes - amikor nehéz tereppel vagy nehéz teherrel kell megküzdenie.

trek1 04

Hegy, völgy, erdő, mező? Akár 1 tonnányi teher a platón? A Navarának egyik sem okoz gondot, köszönhetően annak, hogy hatékonyan osztja be az erejét. Az összkerékhajtás és az elektronikus hátsó differenciálmű egyaránt kapcsolható, így azonnal rendelkezésünkre állnak, amint szükségünk van rájuk. Mindezek mellett érdemes kiemelni, hogy a Navara fogyasztása vegyes használatban mindössze 6,3 liter.

Az erő és a keménység tehát megvan. De mi a helyzet a sokoldalúsággal? Ezek után meglepő lehet, de a Navara kényelemben is erős: elég, ha beülünk, és máris új oldalát ismerhetjük meg. Semmi darabos puritánság, csak tágas belső tér és személyautókhoz hasonló vezetési élmény. A jó úttartás, a könnyű manőverezhetőség és a sima rugózás elsősorban a Navara futóművének köszönhető, amelyben a kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés és a többlengőkaros, tekercsrugós hátsó felfüggesztés a pick-upok között egyedülálló párost alkot. A Navarába egyszerűen jó beülni, és a NASA által inspirált, gerincet megtámasztó zéró gravitációs ülésekben még a hosszabb utak is kényelmesek.

navara kép

A Nissan Navara két területen is a legjobbak között van: egyszerre van meg a pick-upok ereje és a személyautók kényelme. Erős, kemény, szívós és sokoldalú – egyszerűen arra született, hogy legyőzze a kihívásokat, legyen szó munkáról, járhatatlan utakról, nehéz terhekről vagy a városi közlekedésről.

További információ itt!

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.