Nagykorú Magna Cum Laude a Parkban

Hirdetés
2017.08.03. 11:07 Módosítva: 2017.08.03. 12:14
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Legnagyobb budapesti koncertjére készül augusztus 18-án az idén nagykorúvá érett Magna Cum Laude. Mező Misi és csapata sláger parádéval és új színpadi vizuális elemekkel készül.

Szerelmesek a pálinkába, na meg a nőkbe, viszont utálják a főnöküket és gondatlanságból embereket ölelgetnek. A Magna Cum Laude-nak az idézetteken túl is rengeteg slágert köszönhetünk, a dallamos funk-rock zenekar pedig pontosan tudja, hogyan öleljék át a jókedvet és a lelkeket. A gyulai formáció idén lett nagykorú, azaz 18 éves, ennek örömére tavasszal újult energiákkal és egy friss szerelmes számmal ugrottak bele a fesztiválszezonba. A Volna-e kedved már témájában is egy érett zenekart mutat, a szerelmes dal ugyanis ezúttal nem a fellángolásról vagy egy bimbózó kapcsolatról szól, hanem a házasságról, arról, milyen amikor örökké tart a fogadalom. A Mező Misi és Szabó Tibi által jegyzett dal nem titkolt vágya, hogy egyfajta himnusszá váljon a házasodandók körében, a jelek szerint pedig ehhez a lehető legjobb úton járnak: a Volna-e kedved már leánykérést is ihletett egy vidéki koncerten. Ki tudja, talán a Budapest Park koncert után követői is lesznek a boldog jegyeseknek...

Magna

Mert a Magna Cum Laude pont úgy tud romantikus és sanzonos lenni, amilyen maga a szerelem is, de ha kell bohókás és elképesztően vidám. Nem csoda, hogy a Vidéki sanzon mellett a legtöbbet idézett Magna Cum Laude sorok a Pálinka Dalból vagy a Szegedi Ifjúsági Napok fesztivál himnuszából, a SZINezd újrából vannak.

Mező Misi és zenekara most a 18. évforduló apropóján a friss szerelmes nóta mellett új színpadi vizuális elemekkel és áthangszerelt régi kedvencekkel készül a nyár legnagyobb budapesti Magna Cum Laude koncertjére augusztus 18-án. Volna-e kedved?

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.