Viszkis: Bankrabláshoz minimum 200 lóerős autó kell

Ambrus Attila ötvenkét éves keramikus Esztergom mellett él családjával. Rengeteget dolgozik, egyedi színezési technikát fejlesztett ki, és még mindig tanulja a mesterséget.

Egy másikat viszont senki nem tudott nála jobban. Harmincszor rabolt bankot, postafiókot, utazási irodát és Takarékszövetkezetet, vagyis az ő akcióival voltak tele az újságok a kilencvenes években. Menekülni is profin tudott, mindig erős autókat vett, amikor éppen nem taxival távozott a helyszínről.

Utána jött a börtön, az átváltozás, az új élet és egy kivételesen jó magyar film, A Viszkis Antal Nimród rendezésében, amelyet velünk együtt izgulhattok végig a Totalcar autósmozi következő vetítésén, július 9-én, este 20:45-től, a Lupa beach parkolójában.

A közös mozizás előtt beszélgettünk egy nagyot pénzről, autókról és tanulságokról a rablóból lett keramikussal. Nagyon élveztük minden percét, nézzétek meg ti is!

A következő Totalcar autósmozi július 9-én lesz! Amit pedig megnézhetsz velünk együtt, az újkori hazai mozifilmek egyik legnagyobb durranása: A Viszkis, benne az utóbbi idők legjobb autós üldözéseivel.

A jegy ára 4990 Ft/autó. Behajtás csak személyautóval, ettől eltérő esetekben (mint például a fent látható Ikarus), kérlek jelezd előre a rendezveny@mail.totalcar.hu címen. Jó idő esetén pedig előtte lehet bandázni a Lupa tónál is. A helyszínről bővebb információt megtudhattok a Lupa autósmozi oldalán.