Hogy lesz valakiből BMW-s? És miért éppen az?

2015.01.18. 07:27

Nem kell szeretni, nem kell elfogadni, de a kitartását és az akaratát azért el kell ismerni. Varga "Cigány" Zoli a hazai rali egyik matadorja, akin nem fog az idő és ma is ugyanolyan kitartóan megy a célja után, mint harminc évvel ezelőtt.


Azt hiszik, hogy minden sztorit hallottak már? Úgy gondolják, hogy Cigi már nem tud újat mondani, mert évek óta csak ismétli magát? Nos, minket egy kicsit beengedett az életébe, megmutatta szerelmeit, büszke volt mindenre, amit így-úgy, de hosszú évek alatt összerakott. A nagy duma és a pörgős sztorik mögött ugyanis egy végtelenségig precíz, rendszerető és a saját dolgaival maximálisan törődő valakit találtunk. Aki azért megmutat egy apró kis trükköt is.

Hogy miért éppen BMW? Mennyi autója van és milyenek? Melyiket szereti a legjobban és hogyan lehet egy esti bronzolásból egy szép E21-re szert tenni? Hiba lenne csak a kultikussá vált videóiból következtetni magára az emberre. Nézzék csak, talán még önök is tanulnak valami újat. Jó szórakozást!

(És vajon hány fotelszakértő BMW-s vágja le, miről is beszéltünk kettőfelesként? Psszt, figyeljetek!)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.