Hiéna: meg tudsz különböztetni egy békát egy krokodiltól?

2019.09.19. 10:46

Powerbank, kulcs, pendrive, illatosító: mind megnyerheted, ha az anyagmozgatásban jártas vagy picikét. Vagy csak simán szerencsés alkat vagy.

Mit nyerhetek?

nyári Jungheinrich nyereményeső második hulláma is megérkezett! A nyereménycsomagban van a világ valószínűleg legmenőbb, targonca formájú powerbankje, de jár hozzá toll alakú, mini bitkészlet, kulacs, pendrive és emberke alakú autóillatosító is. A nyereménycsomagokból négy van, tehát az esélyek jók, hiszen a Hiéna-csomagokat a helyes megfejtők között sorsoljuk ki.

Persze lehet, hogy négynél kevesebben találják el mind a nyolc választ. Köztük nem sorsolunk, hanem megkapják a nyereményt, és akkor a többit az egyet hibázók közt sorsoljuk. Akinek ez bonyolult, az nyugodjon meg, a lényeg: mind a négy garnitúrát odaadjuk, csak érj el minél több találatot a kvízben.

Hogyan kell játszani?

Mivel annyi fura nevű anyagmozgató gép létezik, arra gondoltunk, hogy egy targoncafelismerő kvízen át vezessen a Jungheinrich által felajánlott nyereményekhez az út. Vagyis amikor elindítod a játékot, látni fogsz egy valamilyen anyagmozgató alkalmatosságot, vagy annak egy-egy részletét, és ez alapján kell kitalálnod a három lehetőség közül, hogy mi ez. Annak érdekében, hogy ne fulladjon őrült Google-képkeresésbe a játék, mindegyik kérdésre 20 másodpercet adunk, és utána automatikusan jön a következő, akkor is, ha nincs válasz. A jobb felső sarokban látod, mennyi időd van még. Javaslom, hogy előtte tréningezd le a Jungheinrich honlapján a termékeket, és nagyságrendileg javulnak az esélyeid. És még tanulsz is!

Fontos! Ha nem vagy bejelentkezve, görgess le az oldalon az Indapass-bejelentkezéshez (a játékhoz be kell lépni, de ha még nincs Indapassod, ott tudsz regisztrálni is), utána már töltheted is. A játéknak hétfőn, azaz szeptember 23-án éjfélkor lesz vége, addig lehet válaszolni. Eredményhirdetés utána következik, a győzteseknek üzenünk az Indán is, fontos, hogy létező email legyen megadva a profilodnál. Ha több telitalálatos megfejtés van, sorsolással döntjük el, kié legyenek a nyeremények. Ha nincs telitalálat, a legtöbb jó választ megadó pályázó nyer, ha többen vannak, köztük sorsolunk.

Indulhat a játék?

A játék lezárult.