Kirúgták a csöccsel mosató rendőrt

2010.09.26. 17:58

500x carwash t600

Elbocsájtották állásából azt a dél-karolinai rendőrt, aki szolgálati kocsiját mosatta le bikiniben pózoló lányokkal a helyi tetováló szalon előtt.

A Moncks Corner-i rendőrőrsre azonosíthatatlan emailcímről jött levél az esemény másnapján, melyben egy, a Facebook nevű közösségi oldalon tárolt képre mutató link volt. Az ominózus képen tetovált, egymás fenekébe markoló csajok hasalnak, melleikkel és felső testükkel épp egy rendőrautót mosnak.

Az érintett sheriff először a saját autójával érkezett meg az aznap esti buliba. A tetováló szalon előtt tisztára nyalták neki a gépet, majd addig-addig unszolták, míg a szolgálati rendőrautóval is megjelent a lengén öltözött, alaposan kivarrt hölgyek között. Azonban akkor már nem volt szolgálatban, és a partin is civilként vett részt.

A Mocks Corner-i rendőrkapitányság főnöke nem kívánta kommentálni az esetet, csupán annyit mondott, hogy ez a cselekedet nem csak a rendőrökre vet rossz fényt, de az egész városra is. Nem erősítette meg, hogy kirúgták volna a mellekkel mosató kollégájukat, azt viszont elismerte, hogy a rendőr azóta nem dolgozik közöttük.

A tetováló szalon tulajdonosa (Josh Badgett), aki az aznap esti kocsi mosást szervezte, nem érti, mi a probléma. „A lányok autót mostak. Semmi illegális nem volt benne. Nem is értem az embereket, mit lovagolnak ennyit a témán. Ha cserkészlányok lettek volna, akkor minden okés lenne?” – nyilatkozta az eset után.

Badgett úgy hirdette meg a Facebookon a kocsi mosást, hogy a Diamonds North night klub alkalmazottainak testét fogja futtatni az autók motorháztetején. A balhé kitörése után azonban kiderült, hogy a bikinis lányok közül mindössze csak egy volt hivatásos sztriptíz táncos. A többi a tetováló szalon rendszeres vendégei közül került ki, illetve volt még egy csapos, de Mr. Badgett nagyra becsült felesége is csöccsel mosott azon az éjszakán.