Nap hülyéje: a sztreccslimó tolvaj

2011.12.13. 11:19

Ha azt hiszi, hogy már mindent látott és az amerikai filmek után már nem lepi meg semmi, akkor nézze meg ezt a videót.

A történetbe ott kapcsolódunk be, amikor az ITN News helikoptere rátalál arra az ellopott Hummer sztreccslimóra, melynek sofőre értesítette a rendőrséget a lopásról. Nem volt nehéz rátalálni a kaliforniai Whittier városában, éjszaka. Nyugodtan leszögezhetjük, hogy ez nem az a tipikus, környezetébe beolvadó menekülőautó.

Valószínűleg már előzőleg történhetett valami, ami miatt a Hummer bal első kerekét már maga alá fordulva tolja az úton, de ha eddig kételkedtek volna a tolvaj hülyeségében, akkor a következőkben biztosak lesznek benne, hogy az idei év egyik legnagyobb lúzerét láthatják akcióban.

A Hummer ugyanis megáll, majd felpattan az ajtó és emberünk feltartott kézzel ugrik ki az utcára. Egy szál pöcsben. Majd ugyanúgy feltartott kézzel menekülni kezd. Nem tudni, ez mit jelent, talán azt, hogy menekülök ugyan, de ne lőjetek le?

Nem teszik, talán a rendőrök is a földön fetrengenek a nevetéstől, ezért is küldik a lobogó karokkal menekülő idióta után a szép, megtermett farkaskutyát.

Az a pont, amikor tolvajunk szembesül a ténnyel, hogy a nyomában loholó csupafog kutyával szemben mindössze saját szerszáma van kéznél, egyben a legviccesebb is, jól látszik, hogy legszívesebben SPRM-fokozatba kapcsolna, de nem lehet.

Aztán már csak azt kell eldöntenie - de nagyon gyorsan - hogy melyik testrészét védje inkább...

A hírek szerint kórházba került, nem tudni, milyen testi hiányoságokkal. Mi sem értjük, miért és hogyan állt elő ez a felfoghatatlan helyzet, de ha önökben buzog az írói véna, akkor tudják, hogy ha szerkesztőségünk e-mail címére karácsonyig elküldik a teljes történet novellisztikus magyarázatát, akkor a legjobb jutalma nem marad el.