Vettel és Coulthard a fehér furgon ellen

2013.05.17. 05:51

Nyilván Infiniti-reklám. Nyilván Red Bull-beütéssel. Mégis megérdemli, hogy bekerüljön a hírek közé, mert van benne ötlet.

A sztori pofonegyszerű: Vettel, akit nem kell bemutatni, és Coulthard, aki újabban az Infiniti arca, veret egy kört két Infiniti M-mel a frissen földbe karcolt szocsi F1-es pályán, ahol a jövőre esedékes orosz nagydíjat rendezik. Kicsit beszélgetnek, elemzik a vonalvezetést, miközben murvás ralis stílusban bohóckodnak, ugratnak a kissé esetlen mozgású szedánokkal. De amikor szóba kerül a jövő évi verseny, hirtelen átváltunk rajzfilmre, és angol kommentárral megnézzük az elképzelt befutót. Nyilván Vettel nyer.

Az orosz helyszínt egyébként Monacóhoz hasonlítják, mivel a 2014-es téli olimpiai épületek közé rajzolták, minimális bukótérrel, gyors utcai pályának. Hogy a fehér furgon a forgatókönyv része volt vagy tényleg ilyen bőszen építkeznek, talán sosem tudjuk meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.