2014.04.27. 17:04

Vannak olyan dolgok az életben, amire nem lehet, vagy legalábbis nagyon nehéz logikus magyarázatot találni. Ilyen az alábbi videón látható szentpétervári baleset is, amelyet egy fedélzeti kamera rögzített.

A videóban látszik, ahogy egy Range Rover átenged az úton két gyalogost, majd amint azok átértek a túloldalra, szinte azonnal utánuk ered a járdára, egyiküket pedig hátulról el is találja. A terepjárót vezető nő aztán visszatolat, majd oda is megy az elütött gyalogoshoz. Az azonban már nem derül ki, milyen sérülést szenvedhetett a sértett.

Kérdés, hogy a nő mit is gondolhatott, amikor felhajtott a járdára. Talán zavarta, hogy lassan kelnek át előtte a gyalogosok, és így próbált rájuk ijeszteni. Csak éppen nem számolt azzal az eshetőséggel, hogy nem veszik észre időben, így elugrani sem tudnak. Vagy valami hirtelen megzavarta volna a vezetésben?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.