Szerelő kínozta a Mustangot

2014.08.02. 13:42

Valószínűleg minden bizalmát elvesztette a szervizzel szemben az a floridai férfi, akinek egy szerelő kínozta meg a Mustangját. Az igen érdekes javítási próbálkozást az autó fedélzeti kamerája rögzítette, most mégis a szerviz perelné a tulajdonost.

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A férfi elmondása szerint azért fordult a szakműhelyhez, mert halk kopogást észlelt a 2013-as Mustang motorjánál. A szerelő azonban ahelyett, hogy megpróbálta volna feltárni a hibát, arra gondolt, hogy egyes fokozatban, tiltás közelében járatva oldja meg a problémát. Mondván, ez vagy segít, vagy rosszabbra fordulnak a dolgok. Az esetet az autóban rögzített kamera fel is vette, de az autót átvevő tulajdonos váltóproblémákat is észlelt, valamint a felnik is megsérültek.

Amikor ezt szóvá tette, a műhely dolgozói végül három kereket kicseréltek, a sebességváltón pedig nem észlelték a tulaj szerint fennálló hibákat. A vita már több mint egy hónapja húzódik, és a szerviz egyelőre nem hajlik a megegyezésre. Sőt, ehelyett ők fordultak a rendőrséghez, ugyanis szerintük a Mustang gazdája jogtalanul tette közzé a fedélzeti kamera felvételeit az interneten.