Mr. Bean megint megúszott egy balesetet

2014.09.15. 17:57

Az 59 éves színész ezúttal egy 1964-es Ford Falconban vett részt a Goodwood Revival egyik versenyén, amely frontálisan ütközött egy másik autóval.

Legfeljebb nem eléggé gyors reflexekkel lehet vádolni a színészt, hisz éles versenytempóban hajtotta a hatalmas Fordot, amikor kettővel előtte megpördült egyik vetélytársa. Az előtte haladó valahogy még elkerülte az ütközést, ő viszont frontálisan kapta a megpördülő autót, és már nem tudta kikerülni. A Falcont persze rondán összetörte, viszont nem sérült meg: saját lábán hagyta el a pályát.

Atkinson meglehetősen közismert az autótöréseiről: írt már le szuperritka Zagato karosszériás Aston Martint, McLaren F1-esét pedig kétszer is összetörte. Ez utóbbi javíttatása 2011-ben állítólag 910 ezer font – átszámítva úgy 358 millió forint – volt. Így alighanem a Falcont is látjuk még versenyben, a népszerű komikussal a volánnál.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.