2015.01.25. 13:05

Ahogyan maga Ken Block, úgy a gymkhana-videók is megosztják a közvéleményt. Egyre többen gondolják úgy, hogy hét rész után már csak a sokadik rókabőrt lehet lehúzni a témáról. Igaz, Block agyontuningolt Fordjait és legújabb Mustangját alighanem mindenki szívesen kipróbálná.

Nem kevésbé izgalmas azonban az a lánctalpas játékszer sem, amelyet napra pontosan egy évvel ezelőtt láthattunk először. A Ford F-150 RaptorTrax fantázianevet viselő gépet az alábbi videóban éppen Ken Block mutatja be. A 6,2 literes, kompresszoros V8-as 650 lóerő körüli teljesítményével könnyedén mozgatja a hatalmas hójárót, amelynek futóművét is ehhez a különleges igénybevételhez igazították. Hátul pedig két hátrafelé néző sportülést is találunk, hogy igazi élményosztó legyen az F-150-es Fordból.

Akinek ebben a rövid videóban kevés lenne az akció, mindenképpen nézze meg a következő felvételeket is. Itt snowboardosok kíséretében láthatjuk csapatni Blockot.

Végül pedig nézzük, hogy mutat mindez a levegőből: íme, egy helikopteres felvételekből összevágott kisfilm.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.