Kinyílik a Porsche 911 Turbo

2003.05.16. 15:48

 
   
   

Frankfurtra várható a második nyitott Porsche Turbo. A 911 Turbo Cabriolet ezen a néven a második: az első széria még 1989-ből való, de a későbbi generációknál valahogy kimaradt ez a kombináció. Az új modell elődjéhez és a többi nyitott 911-eshez hasonlóan vászontetőt kap, de az autót a hírek szerint úgy alakították ki, hogy akár nyitott, akár csukott tetővel stabilan haladhasson a 290 km/h-s maximális sebesség környékén is.

 
   
   

Az autó a szükséges merevítések beépítése után kb. 70 kilogrammal lett nehezebb, ami nem számít sokat a 420 lóerős 3,6 literes motornak: az autó így is 4,4 másodperc alatt képes 100 km/h-ra gyorsítani. A típus forgalmazása a hírek szerint nem sokkal a szeptemberi bemutató után meg is kezdődik Európában és Észak-Amerikában.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.