27 év alatt 27 Range Rovert vett

2004.03.05. 13:13

Mr. Godfrey kedves átlagos brit állampolgár Holbech-ből, aki egy szempontból azért nem teljesen átlagos. Évente vesz új autót, de a régieket sem adja el, így jelenleg 27 fehér Range Rover áll a garázsában. Mivel Godfrey 50 000 mérföldet (kb. 80 000 km) tesz meg évente, jelenleg már 1,3 millió mérföldön, azaz kétmillió kilométeren is túl van. Tegyük hozzá, mindig új autóval ez nem akkor teljesítmény, hiszen tudunk olyan P1800-as Volvóról, ami egymaga átlépte már a kétmillió mérföldet .
Az úr tegnap vette át 27. autóját, és ebből az alkalomból meghívták, tegyen egy kis körsétát a Solihullban található Land Rover-gyárban. A gyártósor megtekintése után Mr. Godfrey kipróbálhatta a gyár terültén található legendás offoad dzsungelt, majd új autójával hazakocsizott.
Phil Popham, a Land Rover UK ügyvezetője a következőket mondta a találkozás után:
"Öröm volt egyik legértékesebb ügyfelünkkel találkozni. Boldogok vagyunk, amikor egy korábbi vevőnk új autó vásárlásakor hozzánk tér vissza, de igazán akkor értjük meg a vásárlói elégedettség fogalmát, amikor valaki évente vásárol egy új kocsit." Megértjük az ügyevezető örömét, de véleményünk szerint Mr. Godfrey furcsa szokása inkább hóbortos balekság, semmint a vásárlói megelégedettség egyértelmű megjelenése.