Mosolyog az új Mazda 2

2009.10.09. 09:09

Három fotót rakott fel az internetre a Mazda a kisautó új változatáról. A Kettes új, tündibündi lökhárítót kapott.

A Mazda hivatalosan bejelentette, hogy thaiföldi üzemükben megkezdték a Mazda 2 gyártását. Szerencsére a bejelentéssel együtt néhány fotót is mellékeltek, hogy láthassuk, miről is van szó pontosan.

Az autó új első lökhárítót kapott, melyen lejjebb került a rács, így most úgy néz ki, mintha lebiggyesztené a száját, vagy éppenséggel mosolyogna, ki, hogy látja. A jelvényt is magába ölelő hűtőrács is a ráncfelvarrás következménye. Az új orr-rész persze csak a Mazda 2-nek új, az RX-8-on, az új 3-ason vagy a CX7-en már láthattuk ezeket a formákat.

Van ugyan esély rá, hogy ezt a Kettest kizárólag Thaiföldön forgalmazzák csak, de sokkal valószínűbb, hogy azért frissítették fel az autót, hogy jobban illeszkedjen a márka egyéb modelljei közé, és a világon mindenhol ez a változatot kerül a kereskedésekbe a jövőben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.