2009.10.15. 12:49

A General Motors egyik vezetője az egész világot hívta ki egy izgalmas versenyre. A feladat egyszerű, meg kell verni pályán a Cadillac CTS-V-t.

A múlt hónapban egy újságírókkal folytatott beszélgetés során a GM egyik vezetője, Bob Lutz azt mondta, örömmel kiállnak bármilyen négyajtós szedán ellen, hogy kiderüljön, van-e a kategóriában gyorsabb autó a CTS-V-nél. A világ egyik legmókásabb autósújsága, a Jalopnik azonnal elfogadta a kihívást, de ez még csak a kezdet volt. Azóta nyílt versenyt hirdetett a GM, melyhez saját weboldal is készült.

A megmérettetés október 29-én lesz a Monticello Motor Clubban Monticellóban. A versenyben bárki részt vehet bármilyen gyári állapotú, a CTS-V-hez hasonló autóval, vagyis bármilyen négyajtós szedán a Mitsubishi Lancer Evolutiontől az M5-ös BMW-n keresztül a Porsche Panameráig nevezhet, és vélhetően nevezni is fog. Izgatottan várjuk a folytatást.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.