Puskát minden Hummerhez!

2010.03.19. 14:54

Hogyan is tehetnénk kelendőbbé egy halálra ítélt márka termékét? – gondolkodhatott magában Jim Lynch a St.Louis-i Hummer kereskedésében. Mi az az árucikk, ami hasznos kellék lehet egy H3-hoz? Hát persze! Egy Browning puska.

Hummer H3
Hummer H3

A GM-nek hosszas huzavona után sem sikerült eladnia a Hummer márkát, így végül a megszüntetés mellett döntött. Ezzel nehéz helyzetbe hozta a kereskedőket, akik a készlettől egyre kreatívabb ötletekkel próbálnak szabadulni. „Olyan tárggyal szeretnénk értékesíteni az utolsó új Hummereket, ami emlékezetes marad a tulajdonosok számára”, indokolja Lynch az érdekes döntést, miszerint ajándék puska jár a nála vásárolt Hummerekhez.

Browning Citori
Browning Citori

A Browning Citori White Lightning névre hallgató prémium kategóriás puska igen népszerű termék az USÁ-ban, 2000 dollár körüli áron kapható. A Hummer-vásárlók természetesen csak akkor kapják meg az auto mellé, ha megfelelnek a fegyverviselés törvényes feltételeinek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.