Ugye, hogy Ön sem lát semmit?

2010.06.27. 18:46

Azért ne keverjük össze a Kicherer által módosított SLS AMG Mercedest a 2013-ra várható, gyári Black Series modellel. Az egy, a gyár által készített versenyautó lesz, míg a fenti Black Edition egy optikailag felpofozott, kicsit megpiszkált AMG Merci. Annak viszont tökéletes.

Matt fekete fóliával vonták be az egész karosszériát, fekete lett a hűtőrács, és az azon található csillag is. Hátulra beépítettek egy diffúzort, és 20 colos, fektére eloxált kerekeket szereltek az autóra.

Nem maradt érintetlen a már széria változatban is 571 lóerős, 6,3 literes benzines V8-as motor sem. Némi elektronikai módosításoknak, és egy teljesen új kipufogó rendszernek köszönhetően 620 lóerőre tornászták fel a teljesítményt: ugyan még nem adtak ki hivatalos információt, de a gyári autó 3,8 másodperces 0-100km/h-s sprintjénél valószínűleg egy leheletnyivel karcsúbbat tud a Kicherer féle verzió.

Az immáron 30 éve Mercedeseket tuningoló cég egyéni megrendeléseket vár, a módosító csomag árát nem közölték.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.