Twingo csak csajoknak

2010.09.24. 14:56

Halványrózsaszín-fekete összeállítás apró virágokkal – a Renault szerint ez adhatja el a Twingót a nőknek.

Az ötlet nem teljesen a francia gyártó sajátja: az összeállítást az olasz Sixty Group, egy nemzetközi divatcég tervezőivel együtt alakították ki, így van rá esély, hogy valóban összevág az aktuális divattal. A Miss Sixty kivitelen persze nem módosítottak többet, mint mondjuk az egyértelműen fiúknak szánt Gordinin: csupán a fényezés és a belső tér kialakítása különbözteti meg a mezei Twingóktól. Kétféle színben, a képeken látható halvány pinkben és gyöngyházfeketében lesz kapható, belül pedig rózsaszín peremű üléskárpitok, néhány virágmintás díszítés és a fordulatszámmérő pink-fehér hátlapja hivatott jellegzetes hangulatot teremteni.

A Twingo első generációját valósággal szétszedték a női vásárlók, és nem csak az első egy-két évben, de szinte az egész pályafutása alatt. Ez a második generáció azonban messze nem olyan kedves, egyéni jelenség, sokkal inkább tucattermék. Talán ennek köszönhető, hogy a Renault most ilyen látványos optikai csomagokkal próbálja életben tartani – hátha így jobban felfigyelnek rá a lehetséges vásárlók.

A Miss Sixty Párizsban mutatkozik be élőben, és már novemberben megkezdődik a forgalmazása.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.