Jön az új Skoda Yeti

2012.05.30. 17:41

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Skoda jelenlegi kínálatában nincsenek felesleges modellek. A Yeti is meglehetősen népszerű, de új márkaarculat jön, és hozzá kell igazítani a hobbiterepjárót is.

A frissített változatot már próbálgatják, igaz, egyelőre elég komoly álcázással. A lényeg azonban így is kivehető: a hűtőmaszkot lecserélik arra, amelyet a Citigóhoz találtak ki, és a jövőben az egész kínálatban el akarnak terjeszteni. Alighanem változik a lökhárító formája is, bár ebből már nem látni sokat a rengeteg fólia alatt, és valamit hátul is módosítanak a részleteken. Úgy hallani, ezen felül egyes elemek hangolásán is változtatnak, és a modellfrissítéshez kötődően a motorválasztékot is a legújabb szabványokhoz igazítják.

A megújított Yetit valószínűleg még az idén bemutatják, és két-három évig még biztos tovább készül majd a Skodánál, mielőtt megérkezik az egységes MQB padlólemezre épített utód.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.