Fiat 500, lazuláshoz

2012.10.15. 17:11

A Chrysler tuning-részlege, a Mopar vette kezelésbe a Fiat 500-ast, és nem végeztek fél munkát. A Beach Cruiser hibátlan strandautó: dögös, feltűnő és kedves egyszerre.

A Mopar névvel eddig leginkább Chrysler, Dodge és Jeep modellek kapcsán találkozhattunk, de most,  hogy a Fiat ismét megjelent Észak-Amerikában, a kis 500-ast is kezelésbe vették – így született meg a Beach Cruiser. Az alap a vászontetős 500C volt, ezt igyekeztek hozzáigazítani a nyugati parti szörfös-szubkultúra stílusához. Arasznyival szélesítették meg a sárvédőket, alájuk jellegzetes, fémkeretes vörös felnik kerültek. Már ennyi is elég lenne, hogy veszélyesebb külsőt kölcsönözzön az 500-asnak, de a matt szürke festéssel, a lökhárítókat imitáló alumínium díszítéssel és a fadeszkás tetőcsomagtartóval az autó egyszerre játékos, múltidéző és sportos kiállású.

Az amerikai 500-as egyedi darab, a Mopar a Las Vegas-i SEMA Show-ra készítette, hogy megmutassa, a Fiatok átalakítása sem jelenthet gondot.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.