Tankkal tapostatták el a bosszantó autót

2016.06.30. 16:17

Látványos showműsor lett a vége az ötéves küzdelemnek az ausztrál Fiat Chrysler importőr és a házaspár között, amelynek kiváltója egy Dodge Journey – vagy ahogy felénk ismerik, Fiat Freemont – volt.

Az ausztrál házaspár három éve kínlódott az autóval, amely az idén öt éves. Problémák voltak a hűtéssel, átégett a hengerfejtömítés, rosszul működött a riasztó, eltört az egyik motortartó, kétszer kellett féktárcsákat cserélni, és az autó időnként lehúzta az ablakait, minden külső beavatkozás nélkül. Tisztességes mennyiségű hiba, amelyet a tulajdonosok szerint tetézett az importőr nemtörődöm magatartása. Csak akkor ajánlottak érdemi segítséget, amikor tudomást szereztek róla, hogy az autót milyen nagy nyilvánosság előtt tervezik kivégezni.

Mert hogy ez lett a vége: meghívták a sajtót, és megsemmisítő csapásokat mértek a Dodge-ra, azzal a nem titkolt céllal, hogy az egész világ lássa, meddig fajult az ügy. Kalapáccsal zúzták be a szélvédőjét, nyílvesszőket lőttek az oldalába és megdobálták teniszlabdákkal, mielőtt az ötven tonnás Centurion harckocsi a földbe tiporta volna.