Új kompakt kombi Koreából

2017.02.17. 17:37

Már korábban kiderült, hogy az aktuális i30 generáció több változatból áll majd, mint általában megszoktuk. Március elején Genfben a kombi premierjét tartják.

i30kombitsr

Ebből az egy árnyas fotóból egy lényeges dolog azért kiderül: a kombinak sikerült elegánsabb oldalablak-sziluettet rajzolni, mint az ötajtósnak. Nem kizárt, hogy az i30 egyike lesz annak a néhány típusnak, ahol a kombi kívánatosabb jelenség, mint a többi változat. Ezen felül más információt nem közöltek a típusról – a közvetlen a bullshit-generátorra kötött főtervező homályos mondatait nem számítva, amelyektől nem igazán lettünk okosabbak.

Egy dolog biztos, legkésőbb március 7-én 8:15-kor, a premier kapcsán tartott sajtótájékoztatón minden lényeges információt megtudhatunk az új i30-változatról. Nagy meglepetés persze nemigen várható, a kombi a karosszérián és néhány áthangolt alkatrészen túl aligha különbözik érdemben a már korábban bemutatott csapott hátú kiviteltől.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.