2018.01.26. 17:36

Képzeld csak el a helyzetet: megállsz a piros lámpánál, vársz a zöldre. Egyszer csak jobbról bevág melletted egy autó, a sofőr az ablakon kinyújtott pisztollyal lead néhány lövést. Tízes skálán mennyire fagy meg benned a vér?

 

A floridai Pensacolában pontosan ez történt. Majd úgy folytatódott a dolog, hogy a célpontnak használt Lexusból kiugrott egy másik fegyveres, aki biztos, ami biztos alapon viszonozta a lövéseket az időközben elhajtó toyotásnak.

A rendőrök nem sokkal később letartóztatták a Toyotát vezető Jonathan Harrist, és az is kiderült, hogy a lövöldözés ideje alatt végig ott ült a hátsó ülésen két gyermeke, akik kettő-, illetve nyolcévesek. Szerencsére senki nem sérült meg. A Lexusból kiugró másik lövöldözőt még keresik, a hírek szerint drogügylet miatt alakult ki a nézeteltérés.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.