Ez lehet a legjobb élmény-BMW

2018.04.09. 17:13

A BMW gyári fotói, és hivatalosnak tűnő adatok szivárogtak ki, néhány héttel a pekingi világpremier előtt.

Az eddigi legerősebb gyári 2-es bemutatására készül a BMW, és most az is kiderült, milyen lesz az újdonság. A fotókon jól látszanak az új optikai-aerodinamikai csomag részletei – amilyenek a még nagyobbra vágott első légbeömlők, a fekete hűtőrács-perem és persze a 19 hüvelykes felnigarnitúra.

Ám a lényeg az autó orrában lakik: az M2-esben alkalmazott N55B30-as blokk helyett itt az M4-esből ismert S55-ös motor egy visszafogott változatát alkalmazzák. Ez 40 lóerővel erősebb, azaz 410 lóerő leadására képes, a maximális forgatónyomatéka pedig 550 Nm. Ez a teljesítménynövekedés azt jelenti, hogy az autó 4,2 másodperc alatt érheti el a százas tempót dupla kuplungos váltóval, bár azt nem tudni, hogy már váltóval kínálják-e a típust, vagy sem.

A további részleteket április 25-én tudhatjuk meg a BMW újdonságáról, akkor lesz ugyanis a hivatalos premier a Pekingi Autószalonon.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.