Saját autómegosztót indít a Volvo

2018.07.08. 00:02

A Volvo is követi több más nagy autógyártó, például a Daimler és a BMW példáját és beszáll az autómegosztós bizniszbe. M néven szállnak be a nagy felfutást élő iparágba. 

dims

Úgy tűnik, az autógyártók sem akarnak lemaradni az autómegosztós buliból. A szolgáltatásból, ami a világ nagyvárosaiban éppen megveti a lábát (Budapesten például ott van a Greengo és a Mol Limo) és amely a húszas évekre egy kiforrott, dollármilliárdos üzletág lehet a saját autóra egyre kevésbé vágyó nagyvárosiaknak hála. Szóval ebbe a buliba száll be a Volvo, a svéd-kínai márka ugyanis bejelentette, jövő tavasszal kezdenek M néven. 

A Volvo talált maga mellé egy tapasztalt autókölcsönző céget, a svéd Sunfleetet, egy 1700 autóval rendelkező kölcsönzőt, amelyik húsz éve van a piacon. Ők segítenek nekik elindulni az autómegosztásban, ami első lépésben csak Svédországban és az USA-ban lesz elérhető. Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.