Már frissülnek a magyar utak a Google utcaképein

2018.10.07. 10:56

Már vannak idei képek a Google utcanéző szolgáltatásában, a Street View-n Magyarországról. A techóriás kamerás autói, gyalogosai nyáron fotózták újra az ország nagyvárosait és azokat környező utakat, településeket. Ez itt például a Lánchíd júniusból. 

Még tavasszal jelentette be a Google, hogy csinál egy nagy frissítést magyarországi utcaképeiről. Kilenc éve annak, hogy a cég kamerás autói először fotózták az útjainkat. Azóta már több körben jártak erre a Google kamerás autói és gyalogosai, de még mindig vannak utak, ahol 5-7 éves képek a legfrissebbek. Hogy a nagy nyári frissítés ezek közül mennyit érint, még nem tudni. Az Index szerint még tart a képek cseréje, azért lehet például, hogy amíg egy dorogi kisutcában már szeptemberi képekkel lehet virtuálisan utcát járni, addig a fővárosban sok helyen még mindig több éves képek vannak.

Ha az új képeket böngészve szembejön valami érdekes, küldd el nekünk, hátha összejön egy valamire való gyűjtőposzt. Fukusima Street View-n vadászott magányos autóinál biztos nem lesz ütősebb, de egy próbát megér. 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.