Nagy trafipax-maratont tart a rendőrség

2019.04.02. 16:10

A police.hu híre szerint a nemzetközi TISPOL akciójához csatlakozva országos sebességmérési akciót szervez a rendőrség Speedmarathon 2019 elnevezéssel.

speedmarathon

A helyszíneket a megyei főkapitányságok jelölték ki, bár állítólag a beérkezett állampolgári javaslatokat is figyelembe vették. Az akció hivatalosan április 3-án reggel 6:00-tól 4-én reggel 6:00-ig tart, bár például a BRFK által közzétett helyszín- és időpontlistából látszik, hogy a traffipaxokat 4-én délután is intenzíven tervezik használni Budapesten.

Mindez nyilván azzal jár, hogy a gyorshajtók a következő két napban még a szokásosnál is nagyobb eséllyel buknak le. Ráadásul a helyszínek és időpontok ismerete sem lesz feltétlenül elegendő a bírság elkerüléséhez, mivel mozgó járműből is mérnek majd.

(Forrás: police.hu)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.