Filmszerepet kap a Porsche villanyautója

2019.07.30. 16:29

Érdekes, hogy nem a szériagyártásra szánt változat, a Taycan kapott szerepet az első ránézésre akciófilm-paródiának tűnő animációs filmben, hanem még a 2015-ben bemutatott tanulmányautó.

A kézzel fogható játékok piacát rendesen megtépázta a számítógépes játékipar, de úgy néz ki, lassan csak előkerülnek a feltámadás fogásai. A Lego látszik törni az utat – nekik volt először mozifilmjük is – de most úgy néz ki, a Playmobil gyártója is megpróbálkozik ugyanezzel a fogással. És mivel a cég német, kézenfekvő lehetett más német cégek termékeinek elhelyezése is. Ráadásul valamiféle Bond-paródiának tűnik a mozi, ahol szintén hagyomány a drága holmik mutogatása a történetbe ágyazva, nem olyan meglepő, hogy rátaláltak a Porschére.

Az együttműködésre persze a Porsche is büszke, a filmet premier előtt levetítik majd a Porsche Múzeumban augusztus 10-én és 11-én, összesen négy alkalommal. A német premiert egyébként augusztus 29-ére időzítették, míg Magyarországon csak szeptember végén kezdik vetíteni a mozik a Playmobil filmet.