Már egyedi, koronavírusos rendszámtábla is van

2020.03.18. 18:59

Brandonnak egy 1986-os Mustangja van, amit két éve vásárolt. Mióta hozzá került az autó, azóta egyedi rendszámot szeretne rá, csak eddig nem volt ötlete. Hát most lett.

Hol máshol, mint egy kocsmában pattant ki Brandon és barátja fejéből az ötlet, hogy COV1D-19 feliratú rendszámot csináltasson Mustangjának. Az ötlet születésének másnapján a tulajdonos első útja rögtön a helyi gépjárműirodába vezetett, ahol rendszámokkal foglalkoznak. Az ottani dolgozók szerint is vicces volt az ötlet, hangos nevetés tört ki, miután Brandon beszámolt terveiről.

Végül a Mustang ideiglenes rendszámtáblát kapott, amin COV1D-19 áll. Az irodai dolgozók figyelmeztették, hogy nem biztos, hogy állandóra is megkaphatja a rendszámot, hiszen különösen érzékeny a téma – és akkor még enyhén fogalmaztak. Mindezek ellenére Brandon meg akarja tartani a rendszámot, töretlenül hisz benne, hogy ötlete hibátlan.

Azzal is indokolta ezt, hogy a koronavírus még nem volt akkora dolog Amerikában, mikor mindezt megcsinálta – Brendon fejében valószínűleg kizárólag Amerika létezik. Utólag elmondta még, hogy csak viccnek szánta, és ő is a fertőzöttek mellett áll. De az, hogy lemondjon rendszámáról, nem fordult meg a fejében.

Forrás: Carscoops.