Driftelni próbált háromnapos Mustangjával, patakban kötött ki vele

2020.05.21. 12:24

Fiatalon sok hülyeséget csinál az ember, ki kisebbet, ki nagyobbat. Az a srác, aki vadiúj Mustangjával próbálkozott meg fánkokat rajzolni egy patak melletti parkolóban, az utóbbi kategóriába tartozik - írta a Carscoops.

Mustang-Crash-1024x555

Azt tudjuk, messze nem ő az első Mustangos, aki valami baromsággal bekerült a hírekbe, de azért mindig fájdalmas látni ezeket. Főleg úgy, hogy a srác három nappal azelőtt vásárolta 2019-es Mustang GT-jét, hogy összetörte. Mindezt úgy sikerült neki, hogy egy kanadai étterem parkolójában driftelésbe kezdett barátai előtt, hiszen ha már megvette, kötelező jelleggel fel is kellet vágni vele. A probléma csak az volt, hogy egy ponton megcsúszott az autóval, elvesztette az irányítását felette, és belezuhant a parkoló mellett lévő patakba.

Szerencsére sem a sofőr, sem más nem sérült meg a balesetben, de ez a 460 lóerős sportautóról már nem mondható el. Csak a videók alapján is elég borzasztó állapotban van, és ezen az sem segített, hogy sokat ázott a vízben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.