Kihúzták az árokból a Mustangot, majd átesett egy másikba

2020.05.23. 13:35 Módosítva: 2020.05.23. 21:06

Az szinte már egészen megszokott, hogy egy Mustang az árokban vagy az út szélén hempereg enyhén megbontva. Az kicsit kevésbé, hogy az árokból kiugrasztva azonnal átrepül egy másikba. Most ez történt az amerikai Nashville mellett egy szűkebb kanyargós szakaszon.

1

Az rejtély, hogy a Mustang, hogyan került az árokba. Okozhatta az esetet a vizes út, egy átszaladó állat, vagy bármi amire ilyenkor nehéz felkészülni. De az is lehet, hogy a tulaj kezei közül kiszaladtak a lovak és az ötödik generációs Mustang kis csúszkálás után az árokban állt meg.

Ha ez nem lett volna elég izgalom a tulajnak, a megmentő pickup olyan tempóval rántotta ki az autót az árokból, hogy az átcsúszott a szemközti árokba. Persze az egészben az is hiba volt, hogy a kihúzott autóban senki sem ült, nem volt aki rálépjen a fékre vagy eltekerje a kormányt, amikor a Mustang már kint volt.

Az sem segített, hogy a pickup nagy lendületében még meg is rángatta kicsit az autót a másik árokban mire megállt. Ha az autó kasznija megúszta volna az árokba csúszást, most biztos ami biztos, tettek rá pár karcot.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.