Kettészakadt egy Lada egy nógrádi balesetben

2020.07.28. 10:54

Mintha késsel vágták volna ketté, úgy esett/szakadt két darabra egy Lada Nógrád megyében, a 23-as főút Nemti és Mátraterenye közötti szakaszán. A baleset még szombaton történt, de valamiért csak most jutott el az országos hírnévig.

Nem sok konkrét infót adott ki a rendőrség az esetről, de a fenti kép és a nool.hu olvasójának helyszíni videója zavarba ejtően rejtélyes. Ahogyan az a far az A oszlopot is magával vitte és azt látva, hogy milyen kis deformálódással járt a kettészakadás az ülések mögött, nehéz másra gondolni, minthogy ez a Lada valamikor a múltban két Lada volt, amit eggyé hegesztettek.

A Lada orra sértetlen, a másik autónak viszont az eleje törött össze az ütközésben, azaz vagy farba vagy oldalba kapta a Ladát (egyenes úton utóbbit nehéz elképzelni). A leszakadt  far ugyan sérült, így az a legvalószínűbb, úgy viszont még érdekesebb, hogy ez lett az eredmény. (Frissítés: mégis oldalról ütközhettek. A videk.ma azt írja, hogy a ladás egy jobbra ívelő kanyarban megcsúszott a vizes aszfalton, majd áttért a szembe sávba, ahol nekiütközött a vele szemben közlekedőnek.)

A látvány ellenére nemhogy halottja, súlyos sérültje sem volt a balesetnek. A mentők egy férfit és két nőt láttak el könnyebb sérülésekkel.

Fotók: Police.hu