Sorozat készül Ayrton Senna életéről

2020.09.06. 13:44

Az 1994-ben tragikusan elhunyt Ayrton Senna da Silváról készít nyolcrészes minisorozatot a Netflix. Még Senna szülőházában is forgat a stáb. 

btrt

A széria - amely játékfilmes és nem dokumentumfilmes stílusban készül - a háromszoros világbajnok személyiségét és családi kapcsolatait mutatja be - számolt be a The Variety című filmes portál. A sorozat a brazil autóversenyző pályafutásának kezdetén veszi fel a fonalat, amikor Senna Angliába költözött, és egészen a tragikus imolai balesetig követi nyomon az eseményeket.

A nyolcrészes miniszériát a brazil Gullane cég (Az első áruló) készíti a Netflix számára, a néhai pilóta családjának aktív közreműködésével. A nemzetközi helyszínek mellett az a Sao Pauló-i ház is megjelenik majd a sorozatban, ahol Senna felnőtt.

A tervek szerint 2022-ben debütáló sorozatot angol és portugál nyelven forgatják.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.