Jön a hétüléses Tesla Model Y, ez már biztos

2020.10.15. 11:51

Mivel nemrég felszámolták a Tesla PR részlegét, az egyetlen megmaradt hivatalos csatornán érkezett a hír: Elon Musk twittelte, egy kérdésre válaszolva. Azt írta, hogy az új változat gyártását a jövő hónapra, az első példányok leszállítását decemberre tervezik.

tesla s7s

Egyelőre annyit lehet tudni, hogy egy kb. 3000 dollár felárú extráról van szó, és bár hivatalosan a Model Y-nak ezt a változatát még nem mutatták meg, a legtöbben arra tippelnek, hogy a Model S megoldásához hasonló hátrafelé néző szükségülésekről lehet szó, amely leginkább gyermekek elhelyezésére lehet alkalmas.

Jelenleg a Model S mellett a Model X kapható még hét üléssel, de annak a csomagterében annyival több a hely, hogy ott egy előre néző harmadik üléssort is el tudtak helyezni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.