Kémvideón a Ferrari szabadidőautója

2020.12.22. 12:12

Nagyon közel már a Ferrari első szabadidőautója, a Purosangue. Már a közúti teszteknél tart a böhöm Ferka, Maranello környékén fotózták ezt a matricázott prototípust.

Jó ideje nem kérdés már, hogy a Ferrarit is eléri a luxus ligában tomboló SUV-őrület. Bő egy évtizeddel azután, hogy a kispolgári szegmenst letarolták a városi terepjárók, épp márkáról márkára terjednek a luxus sportautókat gyártó manufaktúrák között, akik közül páran épp a manufakturális arculatukat is képesek beáldozni azért, hogy az emelethasúakkal megduplázzák az eladásaikat. Így lett a Lamborghininek Urusa, a Bentley-nek Bentaygája, a Rolls-Royce-nak Cullinanje, a Maseratinak Levantéje, az Aston Martinnak DBX-e és így tovább. 

A kémvideót látva nehéz elhinni, hogy spontán találatról van szó. A videós ugyanis gyanúsan bénán maradt le többször is az autó orráról, így könnyen lehet, hogy azt még matricában sem akarják mutogatni az olaszok. Marad tehát a féloldalról látott kép, ami alapján nehéz belelátni a Ferrarit. Várhatóan ez is egy nagy, nyílásokkal teli izmos tehén lesz a végére, amilyen az Urus is lett. Amiért aztán milliószám átkozzák majd a márka kedvelői, és amivel aztán sosem látott magasságokba kerülnek a márka eladásai.