Már kriptovalutával is lehet fizetni egy amerikai Lamborghini-kereskedésben

2021.01.18. 12:16

A múlt hét előtti pénteken jelentette be a Newport Beach-i Lamborghini-kereskedés, hogy innentől kezdve kriptovalutával is lehet fizetni autóikért.

lamborghini-newport-beach-accepting-crypto-2-1024x555

A kereskedés pont aznap osztotta meg Twitter-oldalán a hírt, amikor a bitcoin árfolyama átlépte a 40 ezer dolláros határt - ezzel óriási rekordot döntve. A kereskedésben egyébként elfogadnak más kriptovalutákat is, de hogy pontosan melyikeket, azt csak telefonos egyeztetés során árulják el.

Már korábban is előfordult, hogy egyes amerikai kereskedésekben fizettek kriptopénzzel, sőt ebben a konkrét szalonból is vásároltak már ily módon autót, még 2013-ban egy Tesla Model S-t. Az viszont semmiképp sem gyakori, hogy közösségi felületen is bejelentse egy kereskedés az új fizetési módot. Hogy a vásárlók részéről mennyire jó választás kriptovalutából venni Urust vagy Huracant, az már más kérdés

Forrás, kép: Carscoops 

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.