Az olasz rendőrségtől szivároghatott ki a frissített Giulia

2022.07.27. 13:03

Az Alfa Romeo 2016-ban tért vissza komolyabb modellel a közepes szedánok mezőnyébe. A Giulia főleg a formatervével és a Quadrifoglio sportváltozattal robbantott nagyot, de az eladások nem igazán tükrözték a rajongást. Az autó megérett a frissítésre, a ráncfelvarrásról néhány álcázott prototípuson kívül most láthatunk először képeket.

Instagram.com/alfaromeo.ita
Instagram.com/alfaromeo.ita

Az Alfa Romeo hagyományos megrendelői között van az olasz rendőrség, több modelljüket is látni az országban világoskék-fehér fényezéssel és Polizia felirattal. Most is egy rendőrségi Giulia tűnt fel az alfaromeo.ita Instagram-oldalon, amelyen azonban a jelenleg forgalmazott modellhez képest új részletek láthatók.

Igaz, az újítások nem túl jelentősek. A legszembetűnőbb változtatás az első fényszórókat érinti, amelyek belső struktúrája a mostani modell kevésbé karakteres dizájnja helyett megkapta a Tonale-n látható tripla nappali menetfény-karimákat, ezek főleg a 159-esről lehetnek ismerősek. A kép valódiságát alátámasztja, hogy a Giulia testvérmodelljének számító Stelvio álcázott faceliftjén is hasonlót látni.

Komolyabb változtatást nem is igazán lehet felfedezni az autón, de valószínűleg a hátsó lámpákat és a lökhárítókat is átrajzolják minimális mértékben, a beltér szintén kaphat komolyabb, főleg az infotainmentet érintő újításokat. A ráncfelvarrott Giuliát és Stelviót várhatóan jövőre mutatják be, és a márka teljesen elektromos átállásáig valószínűleg meg is tartják őket, azaz nagyjából 2027-ig maradhatnak gyártásban.

A Giuliáról készült videós tesztünket itt találod: