Forgalommal szemben okozott balesetet az M7-esen

2023.01.19. 15:08

Úgy tűnik, hogy a közúti közlekedés nem való mindenkinek. Legalábbis annak a horvát sofőrnek biztosan nem, aki menetiránnyal szemben hajtott fel az M7-es autópályára, majd balesetet okozott. Az Audit vezető fogalmatlan sofőrről több bejelentés is érkezett a rendőrségre, de sajnos nem elég gyorsan.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

A rossz irányba haladó Audi kitérő manőverre kényszerítette egy szabályosan haladó Subaru sofőrjét, aki a manőver után elvesztette az uralmát az autója felett, és végül a szalagkorlátot átszakítva az autópálya melletti füves részen állt meg. A szerencsétlenül járt sofőr és három utasa megsérült, őket a mentők kórházba szállították.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Az Audi 64 éves sofőrje segítségnyújtás nélkül hajtott tovább. A baleset az M7-es 70-es kilométerszelvényénél történt, a rendőrök a 83-as kilométerszelvénynél megállították az életveszélyesen haladó férfit. A horvát sofőrt előállították.

Vallomásában elmondta, hogy nem tervezett Magyarországra jönni, egy horvát városba tartott, hogy meglátogassa a barátját. Végül eltévedt, és több órán át autózott, azt pedig észre sem vette, hogy menetiránnyal szemben hajtott fel az autópályára.

Forrás: Police.hu/BPiautosok.hu