2023.06.11. 06:34

A Hot Wheels megcsinálta, amire oly sokan vártak már. Itt a Rimac Nevera 1/64-es verziója, Riviera Blue festéssel, minden gyerek legnagyobb örömére. Mate Rimac szerint fontos lépés ez, hiszen ő maga is a puszta autórajongással kezdte, mielőtt a Bugatti Rimac főnökévé vált volna.

rimac-nevera-x-mattel-hot-wheels-8

A Rimac Nevera a világ leggyorsabb elektromos hipersportautója. Teljesítmény szempontjából épp legyőzhetetlennek tűnik, ám a Rimac így is csak 150 darabot épít belőle déli szomszédunkban, az új gyárban Zágráb külterületén.

Azoknak, akik nem kerültek a Rimac több millió eurós listájára, megoldás lehet a Hot Wheels verzió, már amennyiben nem vásárolják fel az összeset a nepperek. A Neverát a huszonhárom éve a Hot Wheels autók arányaiért felelős 3D tervező, Manson Cheung kicsinyítette le, a Mattel pedig megjegyzi, hogy 1968 óta ez mindössze a századik elektromos Hot Wheels modell.

A jövőben azért lesz még néhány.

A Hot Wheels Nevera limitált mennyiségben a Rimac online boltjában is kapható lesz, ám a nagyja a boltokban várja majd a gyűjtőket, így hát jó vadászatot kívánunk mindenkinek.