A legócskább neppertrükk

MűhelyPRN 5.: Alfa Romeo 147 1,6 Twin Spark (2006)

2019.03.05. 17:25

Több mint ezer jelentkezésből választottuk ki ezt az Alfa Romeo 147-et, mert tudtuk, hogy egy tonna tanulságot szállít majd, ha átvizsgáljuk. A decemberben vásárolt 1,6 Twin Spark motoros autó szép volt és jónak mondták, de hamar kiderült, hogy döbbenetes mennyiségű motorolajat fogyaszt és más baj is van vele. Gazdája nem hagyja magát, a MűhelyPRN tanulságai muníciót jelentenek a harchoz, amelyben Szabolcs érvényt szerezne vásárlói jogainak, hiszen úgy érzi becsapták. Legyen ez a mai epizód iskolapélda mindenkinek. Ne gyanakvók legyetek, hanem körültekintőek!

Ha szeretnél alaposan felkészülni a használtautó-vásárlás összetett folyamatára, ide kattintva találsz 5+1 tippet, melyekkel te is kiszúrhatod a leggyakoribb átveréseket!

A MűhelyPRN-ben a Totalcar olvasóinak autóit vizsgáljuk át a Pryma Autócentrumban. Az átvizsgálásért ezúttal senkinek nem kell fizetnie, de nemcsak az autó gazdája nyer, hanem mi, a sorozat tanulni vágyó készítői és a nézők is. A jelentkezéshez kattints erre a szövegrészre, majd töltsd ki a Google-űrlapot! A kiválasztott autók gazdáival hamarosan felvesszük a kapcsolatot és mindent megtudhatnak a forgatásról, illetve az átvizsgálásról.

Korábbi epizódok:

Egy Golf GTI 16 évesen is GTI
Erős, de használható, viszont annyi baja lehet a technikának, hogy belegondolni is rossz. És akkor a rozsdáról még nem is beszéltünk.
Ötven méter próbaút elég?
Egy bátor autóvásárlás előzte meg az átvizsgálást. Zsákbamacska, vagy a szívó benzinmotor vakon is jó?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.