A legócskább neppertrükk

MűhelyPRN 5.: Alfa Romeo 147 1,6 Twin Spark (2006)

2019.03.05. 17:25

Több mint ezer jelentkezésből választottuk ki ezt az Alfa Romeo 147-et, mert tudtuk, hogy egy tonna tanulságot szállít majd, ha átvizsgáljuk. A decemberben vásárolt 1,6 Twin Spark motoros autó szép volt és jónak mondták, de hamar kiderült, hogy döbbenetes mennyiségű motorolajat fogyaszt és más baj is van vele. Gazdája nem hagyja magát, a MűhelyPRN tanulságai muníciót jelentenek a harchoz, amelyben Szabolcs érvényt szerezne vásárlói jogainak, hiszen úgy érzi becsapták. Legyen ez a mai epizód iskolapélda mindenkinek. Ne gyanakvók legyetek, hanem körültekintőek!

Ha szeretnél alaposan felkészülni a használtautó-vásárlás összetett folyamatára, ide kattintva találsz 5+1 tippet, melyekkel te is kiszúrhatod a leggyakoribb átveréseket!

A MűhelyPRN-ben a Totalcar olvasóinak autóit vizsgáljuk át a Pryma Autócentrumban. Az átvizsgálásért ezúttal senkinek nem kell fizetnie, de nemcsak az autó gazdája nyer, hanem mi, a sorozat tanulni vágyó készítői és a nézők is. A jelentkezéshez kattints erre a szövegrészre, majd töltsd ki a Google-űrlapot! A kiválasztott autók gazdáival hamarosan felvesszük a kapcsolatot és mindent megtudhatnak a forgatásról, illetve az átvizsgálásról.

Korábbi epizódok:

Tamást becsapták, vagy ezek a Mazdák mind ilyenek?
A Mazda 5-öt több mint tíz közül választotta ki Tamás, akinek szerelő is segített. Nem erre számított. Mi sem.
Egymillió forintos használt autó: csapda vagy okos választás?
A Chevrolet Nubira elnyeli a családot, alkalmas a napi munkára és nem is drága. De vajon jó is? Átvizsgáltuk.