2019.11.13. 13:37

Ezeket az autókat most százával szórják a piacon. Sokféle dízel készült a harmadik (más források szerint negyedik) generációs Mondeóból, de a 2009 és 2014 közt gyártott típus ismerői szerint nagyon nem mindegy, hogy melyikkel választjuk. a 2,0 TDCI afféle középútnak tekinthető, és bár a turbódízelek nem most élik aranykorukat, ebben az autóban mégis ez a PSA-konszerntől származó motor az optimális.

A MűhelyPRN mai epizódjában egy 422 ezer kilométer futott, nem tekert órás, ismert előéletű magyarországi autót mutatunk, melyet ezúttal is az Avalon Bosch Car Service-ben vizsgáltattunk át és bőven voltak tanulságok is.

A Totalcar új szolgáltatásával, a Totálkár Kártörténettel az elmúlt húsz év magyarországi javítási kalkulációi közt kereshetsz, ha megadod az autó alvázszámát. A szolgáltatás ingyenes, ha a rendszer nem talál semmit és autónként 3990 forintba kerül a használata, ha legalább a korábbi javítási kalkuláció összegét, illetve dátumát megtalálja. Új szolgáltatásunk mélyebb megismeréséhez és használatához kattints ide!

Korábbi epizódok:

Megvennéd ezt az olcsó Mercedest?
A MűhelyPRN következő autója elég sok árulkodó jelet hordoz, de azért itt a lehetőség, hogy leírd, mi találtál rajta.
Így lesz drága az olcsó autó
Sosem gondoltuk, hogy ennyire kell szeretni egy filléres kisautót ahhoz, hogy kedvünk legyen életben tartani.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.