2019.11.19. 06:03

Restaurálni, vagy javítgatni és használni tökéletlen állapotban? Ez a ladások egyik leggyakoribb kérdése manapság. Dénes családja az utóbbi lehetőséget választotta, és javításokkal, odafigyelve hajtják ezt az 1990-ben gyártott Lada 2107-est, vagyis ezerötös kockát. Az autó nagyjából félmillió forintot érhet, nem érdemes elkótyavetyélni, de foglalkozni kellene néhány hibájával. Erre jutottunk, amikor átvizsgáltuk az Avalon Bosch Car Service-ben.

A Totalcar új szolgáltatásával, a Totálkár Kártörténettel az elmúlt húsz év magyarországi javítási kalkulációi közt kereshetsz, ha megadod az autó alvázszámát. A szolgáltatás ingyenes, ha a rendszer nem talál semmit és autónként 3990 forintba kerül a használata, ha legalább a korábbi javítási kalkuláció összegét, illetve dátumát megtalálja. Új szolgáltatásunk mélyebb megismeréséhez és használatához kattints ide: http://bit.ly/totalkar

Korábbi epizódok:

Önfeledt szórakozás 1 millió alatt?
Ezzel a Toyotával nagyon nehéz mellényúlni, persze az átvizsgálás ezúttal is százezreket ért.
Micsoda? 790 ezer kilométer egy Skodában?
Ez volt a legolcsóbb példány a magyar kínálatban, Tihamér nem ijedt meg, Budapesten taxizik a Rapid TDI-vel. Meddig bírja még az autó?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.