2019.11.19. 06:03

Restaurálni, vagy javítgatni és használni tökéletlen állapotban? Ez a ladások egyik leggyakoribb kérdése manapság. Dénes családja az utóbbi lehetőséget választotta, és javításokkal, odafigyelve hajtják ezt az 1990-ben gyártott Lada 2107-est, vagyis ezerötös kockát. Az autó nagyjából félmillió forintot érhet, nem érdemes elkótyavetyélni, de foglalkozni kellene néhány hibájával. Erre jutottunk, amikor átvizsgáltuk az Avalon Bosch Car Service-ben.

A Totalcar új szolgáltatásával, a Totálkár Kártörténettel az elmúlt húsz év magyarországi javítási kalkulációi közt kereshetsz, ha megadod az autó alvázszámát. A szolgáltatás ingyenes, ha a rendszer nem talál semmit és autónként 3990 forintba kerül a használata, ha legalább a korábbi javítási kalkuláció összegét, illetve dátumát megtalálja. Új szolgáltatásunk mélyebb megismeréséhez és használatához kattints ide: http://bit.ly/totalkar

Korábbi epizódok:

Egy BMW akkor is drága, ha öreg
Tanulságos videó az emberről, aki szeretett volna egy jó 745i-t. Tanulj belőle! Imre elmondta, mennyibe van ez neki, döbbenetes szám.
Bátrak földjén: Ladát az AAA Autóból
Vagy a Lada ugyanolyan biztos vétel a 2020-as években, amilyen a merkuros időkben volt?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.