2019.11.19. 06:03

Restaurálni, vagy javítgatni és használni tökéletlen állapotban? Ez a ladások egyik leggyakoribb kérdése manapság. Dénes családja az utóbbi lehetőséget választotta, és javításokkal, odafigyelve hajtják ezt az 1990-ben gyártott Lada 2107-est, vagyis ezerötös kockát. Az autó nagyjából félmillió forintot érhet, nem érdemes elkótyavetyélni, de foglalkozni kellene néhány hibájával. Erre jutottunk, amikor átvizsgáltuk az Avalon Bosch Car Service-ben.

A Totalcar új szolgáltatásával, a Totálkár Kártörténettel az elmúlt húsz év magyarországi javítási kalkulációi közt kereshetsz, ha megadod az autó alvázszámát. A szolgáltatás ingyenes, ha a rendszer nem talál semmit és autónként 3990 forintba kerül a használata, ha legalább a korábbi javítási kalkuláció összegét, illetve dátumát megtalálja. Új szolgáltatásunk mélyebb megismeréséhez és használatához kattints ide: http://bit.ly/totalkar

Korábbi epizódok:

Így lesz drága az olcsó autó
Sosem gondoltuk, hogy ennyire kell szeretni egy filléres kisautót ahhoz, hogy kedvünk legyen életben tartani.
Másnak filléres kacat, Balázsnak álomautó
Pár száz euróért akár ilyen autód is lehet, persze nem árt alaposan megnézni, mielőtt nagyon elkezdesz örülni a találatnak.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.