2020.02.24. 17:21

Mihály autója egy harmadik generációs Subaru Forester benzinmotorral és kevesebb mint 200 ezer kilométerrel. A típust 2007 és 2012 közt gyártották, az európai piacra jellemzően ez a szívó benzines, és a rettegett bokszerdízel került bele és ilyen autót 2-3,5 millió forintért már bőven kaphatunk, bár sajnos jellemzően a dízellel. Az autót napi használatban van, egy öttagú családé, Ausztriából származik és szerepelni fog a MűhelyPRN ötvenedik epizódjában, ahol bemutatjuk, mit tárt fel az Avalon Bosch Car Service, amikor alaposan átvizsgálta. Most viszont a tiétek a főszerep: írjátok meg Youtube-kommentben és a Facebookon, hogy az alábbi videó alapján mi gyanús az autón, hogy megvennétek-e, illetve vásárolnátok-e általában ilyen Forestert. Az okos hozzászóló nem indulatból ír, hanem tanácsot ad és bölcs megfigyeléseit osztja meg a többiekkel. Fotelnepperek, előre!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.