2020.06.17. 16:45

Te is dönthetsz úgy, hogy nem kereskedőtől vásárolsz kintről származó használt autót, hanem magad mész utána Németországba és örülsz, hogy olcsóbban vásároltál. Ilyenkor nem árt a fokozott éberség, mert még egy olyan egyszerű és olcsó kisautónál is jöhetnek utólag kellemetlen meglepetések, mint ez a 2009-es, tehát első generációs Nissan Note mini-egyterű. Bence 1,4 literes, benzines autója valahol 1,3 millió forint körül mehet a piacon, de a Avalon Bosch Car Service-ben elvégzett hibafeltárás alapján lesznek még vele tennivalók és vannak tanulságok is.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.