2020.06.17. 16:45

Te is dönthetsz úgy, hogy nem kereskedőtől vásárolsz kintről származó használt autót, hanem magad mész utána Németországba és örülsz, hogy olcsóbban vásároltál. Ilyenkor nem árt a fokozott éberség, mert még egy olyan egyszerű és olcsó kisautónál is jöhetnek utólag kellemetlen meglepetések, mint ez a 2009-es, tehát első generációs Nissan Note mini-egyterű. Bence 1,4 literes, benzines autója valahol 1,3 millió forint körül mehet a piacon, de a Avalon Bosch Car Service-ben elvégzett hibafeltárás alapján lesznek még vele tennivalók és vannak tanulságok is.

Korábbi epizódok:

Hogyan döglik a Tesla és mikor ingyenes a javítás?
Ebben a budapesti taxiban 357 ezer kilométer van, gazdája már többféle hibával megküzdött, a guru pedig elmondja, mitől kell óvakodni, mielőtt te is megveszel egy használt Teslát.
Tesla taxi 360 ezer kilométerrel: vennéd?
A Model S 85-öt gazdája, Andi hozta el nekünk egy alapos átvizsgálásra. Az autó egész nap Budapesten szállítja utasait, te pedig eldöntheted, széthullott-e már.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.