2020.08.05. 17:15

Az összes nagy japán terepjáró rozsdásodik, ezt a 2008-as Mitsubishi Pajerót viszont épp csak megkapta a barna kórság, amúgy elég bizalomgerjesztő állapotban érkezett meg az Avalon Bosch Car szervizbe, hogy alaposan átvizsgáljuk. A MűhelyPRN nyári szünet utáni első epizódjából sem maradhat ki a Becsületesnepper rovata, aki kizárólag rémtörténeteket hoz a Pajerók, illetve elsősorban a 3,2 literes dízelmotor kapcsán. Szörnyülködtünk, de bevontuk az ország talán legismertebb típusszakértőjét, Murczin Zsoltot is, aki harminc éve foglalkozik ezekkel a szép, nagy dögökkel. Ő pontosan tudja, miért pusztul a Pajero.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.